Stichting Land van Horne, afdeling Communicatie, Weert:
"We werken al jaren samen met Karin van Beeldkracht en steeds weer verrast zij ons met creatieve oplossingen, mooie vormgeving, altijd op tijd en volgens afspraak. Als zorgorganisatie hebben wij een beperkt budget, dus geen dure bureaus met ferme prijzen: Beeldkracht is ook daarom TOP!"

M. Koppes, Hensbroek (NH)
"Toen afgelopen voorjaar onze zoon 6 weken te vroeg geboren werd, kwam er veel op ons af. We hadden nog niet alles geregeld, ook geen geboortekaartjes. Eigenlijk vinden we de standaard kaartjes die in de boeken vindt van de drukkerijen een beetje saai. Omdat ons kindje een Chinese moeder heeft, leek het ons leuk om een geboortekaart te hebben in de Chinese stijl.
Via via zijn we toen bij Karin terecht gekomen. Zij heeft voor ons toen een zeer mooi ontwerp gemaakt. We hebben deze bij haar laten drukken, wat nog goedkoper was dan een standaard kaart bij de drukkerij in ons dorp.
Binnen 2 dagen was alles al binnen, het kaartje en een bijpassende rode envelop. Wij zijn er zeer blij mee, en krijgen nog steeds bij een kraamvisite complimenten hierover. Zeer zeker een aanrader!"

R. Smeets, Smeets & Jij, Haelen:
"Tijdens een presentatie van Karin waarin zij haar ontwerpen aan mij liet zien, zag ik wat voor werk ze leverde. En ik was meteen om. Voor mijn nieuwe bedrijf wilde ik een logo dat door Karin was ontworpen!
In een gesprek heb ik uitgelegd wat mijn werkzaamheden zijn, wie mij klanten zijn en hoe ik als persoon in elkaar steek. Voor zover dat laatste mogelijk is om uit te leggen ;) Karin denkt hardop met je mee en doet goede suggesties. Daarbij gaf de rust die Karin uitstraalt mij direct het vertrouwen dat het goed zou komen.
Karin heeft die sessie binnen een hele korte periode vertaald in drie logo's. Alle drie heel passend, maar één logo sprong er voor mij direct uit. De keuze was voor mij dus snel gemaakt. Vervolgens heeft ze ook nog hele mooie visitekaartjes voor mij ontworpen. Ik ben heel tevreden en kan voorlopig weer vooruit!"

M. Prick, MP Grafiks belettering, Weert:
"Als beletteraar ben ik erg tevreden met de manier waarop Beeldkracht de bestanden aanlevert en regelt. Ik ben dan ook blij met de samenwerking en hoop dat deze zich nog gaat uitbreiden."
Back to Top