Hieronder zie je meer voorbeelden van internationale geboortekaartjes. Ze zijn geschikt voor ouders met verschillende nationaliteit of als adoptiekaartje. Als richtlijn voor de prijs: 100 kaartjes met gekleurde envelop, inclusief BTW kosten ca. €225,-
Een adoptiekaartje voor een Chinees jongetje dat geboren is in het jaar van de draak. Zijn sterrenbeeld staat in het groene rondje en zijn naam staat in het chinees van boven naar onder geschreven. In de binnenzijde van de kaart is een pasfoto van het jongetje opgenomen. Dit is belangrijk omdat de hechting  met de nieuwe ouders in de begintijd moet plaatsvinden. Men ontvangt dan nog geen bezoek.
Bij een feestelijke gebeurtenis hoort -zeker in China- vuurwerk! De letters staan onder elkaar , wat refereert aan de Chinese kalligrafie.
2019 en begin 2020 is in China het jaar van de rat. Eigenschappen als betrouwbaarheid, harde werker, eerlijk en nieuwsgierig horen bij dit astrologisch teken. Is jouw kind in een ander jaar geboren, dan kan het beeld aangepast worden.
Back to Top